HVORFOR  MEDEX ?

  Siden 1990 har jeg været specialuddannet i Medex Bio Science Cosmetics hudplejeprodukter, som er en avanceret terapeutisk hudpleje udviklet på biomedicinsk teknologi. Produkterne udvikles i egne laboratorier og egne forskere, men bliver samtidig gennem-testet af uafhænige laboratorier samt på universitetsklinikker. Medex er førende inden for bl.a. behandling af acne , anti-age, og ikke mindst ved behandling ved kosmetisk kirugiske operationer samt en lang række andre behandlinger inden for cosmeceuticals.  

Den dybe seriøsitet bag Medex Bio Science Cosmetics er yderst vigtig for klinikken. Derfor har jeg besøgt laboratorierne i Holland og opdateres kontinuerligt på konferencer, møder og kurser. Den bredspektrede serie behandler aktivt og effektivt. Det giver mine klienter, uanset hudtype og formål, muligheden for et mærkbart og synligt resultat. 

Produkterne forhandles  udelukkende på klinikniveau og den løbende udvikling i behandlingsmetoderne samt de profesionelle alliancer skaber et troværdigt engagement og tryghed i hver eneste situation.  

Karina  Moltke